7. Obletnica Elipsa caffe

7. Obletnica Elipsa caffe

Junija letos je Elipsa Caffe upihnila še eno svečko več in dodala v svojo skrinjico spominov nova doživetja, ki so utrdila njen obstoj. Minilo je 7 let, odkar je v majhni vasici predmestja Maribor, zrastla mogočna stavba, ki je dala prostor prijetnemu lokalu, ki poleg dobre jutranje kave polepša dan in večerne zabave pričara čaroben večer. #zjutraj kava zvečer zabava
Obletnica je poskrbela za dobro zabavo v večernih urah, za katero je poskrbel Show band Elita. Le ti so vztrajali do zgodnjih jutranjih ur in držali pokonci vse generacije – vdali so se tudi tisti, ki prisegajo na sprostitvene večere in sveža zgodnja jutra !
Da pa se je zabava lahko odvila tako kot se spodobi, je bilo za vsakega gosta poskrbljeno s pijačo dobrodošlice – sej vemo, nekaj malega požene kri po žilah, še nekaj več pa odpelje na plesišče. Za to, da na zabavi niste bili žejni in lačni, je skrbelo osebje Elipse Caffe, ki je ves čas spremljajo vaše kozarce, da se niso osušili in ponujalo prigrizke, ki se še tako zelo priležejo k mrzli pijači. Nasmejane punce pa so zabavo še dodatno začinile, saj so oblekle iste majčke in kratke hlače, ter zmedle številne »poznovnočne« borce, ki so bili hvaležni, da jih ločuje vsaj barva las in tako vedeli, kdaj prihaja izza šanka njihovo naročilo.
Zabava je že pred polnočjo bila v polnem teku, punce so »prešaltale« v peto brzino, plesišče pa se je napolnilo do zadnjega kotička. Band nas je razvajal z vsemi zvrstmi glasbe in se držal reka: »počivali bomo šele jutri!«.
Leta hitro minevajo, stvari se spreminjajo, ljudje se starajo, Caffe Elipsa pa svoja leta dobro skriva. Ne vda se običajnosti, ampak sledi novim stvarem, ki držijo naš svet pokonci. Le kaj se obeta naslednje leto, ko bo na torti še ena svečka več? Pustimo se presenetiti

Oglejte si foto galerijo na facebooku!

Hvala, da ste! Vas Elipsa caffe team.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed