Moto piknik 2017

Moto piknik 2017

Prvič v Elipsi Caffe se je v nedeljo, 18.6., na sončen, topel, zgodnje poletni dan odvijal Moto piknik.
Pravi raj za motoriste, željnih vožnje po obronkih Pohorja, s postankom v naselju, ki poleg obilice zelenih površin ponuja gostinski lokal s prijaznim osebjem, ki poskrbi za žejo, pod čelado žejnih motoristov. Druženje se je začelo ob 11. uri, ki pa ni potekalo le ob dobri kavi ampak je za vzdušje poskrbel še DJ, za suho grlo pa hostese. Pri vsem tem sta dogajanje začinili še punci s seksi animacijo.

 

Dobra organizacija piknika je obrodila sadove in kmalu se je parkirni prostor pred lokalom zapolnil z jeklenimi konjički na dveh kolesih.

Seveda pa smo pozabili omeniti tisto, zaradi česa so pikniki sploh dobili svoj čar – čevapi. Poskrbeli smo, da domov niste odšli praznih želodcev, ampak poleg spoznanja novih prijateljev in ponovnega snidenja starih znancev, zapečatili v spomin nedeljo, ki se je boste še dolgo spominjali. Komaj čakamo naslednje leto in prve sončne žarke, ki bodo klicali po tem, da iz garaže postavite vaš motor, obrišete prah iz čelade in poglejte na stran Elipse Caffe, kdaj je na sporedu naslednji Moto piknik.

Zahvaliti se moramo MK Pohorski Abohi, s katerimi smo odpeljali panoramsko vožnjo.

Vabimo vas, da se motoristi vsak dan v tednu ustavite v našem lokalu, osvežite z mrzlo pijačo, nadihate svežega zraka in odpravite na pot v želji po iskanju novih poti.

Oglejte si foto galerijo na facebooku!

Vaš Elipsa caffe team! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed