Halloween party 2017

Halloween party 2017

Jesen je tu, na plano iščemo tople jakne in kape. Dnevi se krajšajo in noči se daljšajo zato vse čarovnice poiščite svojo metlo v omari in se pripravite na »svojo najdaljšo noč v letu«.

V Elipsa Caffe smo tako kot vsako leto praznovali največji ženski praznik – noč čarovnic, alikot bi vsak moški rekel: »praznik, ko vsaka ženska pokaže svoj pravi obraz «. Torej, zbor čarovnic in njenih spremljevalcev je bil ob 21. uri. Vsaka čarovnica je bila nagrajena s pijačo dobrodošlice, katero so postregle srhljivo simpatične punce kolektiva. Za njihovo masko je poskrbela mojstrica poslikav, Andreja, ki je v tem okolišu delovala že večkrat. S seboj je pripeljala tudi  model, na katerem je pokazala svoje veščine poslikave obraza v živo. Medtem, ko so bile metle parkirane pred vhodom, pa je za naše – polne energije – čarovnice in njihove spremljevalce skrbel DJ. Le ta nas je s predvajano glasbo popeljal tako v prejšnjo stoletje, kot tudi nekoliko južneje od nas, ter polno plesišče ohranjal z najpopularnejšimi hiti tega časa.

Noč je hitro minila in tudi tiste najbolj vztrajne čarovnice so na svojih metlah odletele domov. Le to so pospravile v omaro, kjer bodo počakale do naslednjega leta, ko bo med dogodki zabeležen ponovni Halloween party v Elipsa Caffe.

Vaš Elipsa caffe team!

Oglejte si foto galerijo na facebooku!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
You need to agree with the terms to proceed