Kostanjev piknik

Elipsa Caffe Mariborska cesta 83,Orehova vas

Vabimo vas na odličen most in pečene kostanje!! V nedeljo, 23.10.2016 ob 15.h

Božični party 2016

Božični party v Elipsa caffe, zabava ob zaključku leta 2016!!  

OktoberFest Party

Elipsa Caffe Mariborska cesta 83,Orehova vas

Vabimo vas, v soboto, 7.10.2017 ob 21.h,  na zabavo z živo glasbo, v najboljšo družbo z ansamblom POK.  Pokalo bo! #dirndl #pivo #preste #veselica #tuborg nagrade #prigrizki

Kostanjev piknik

V nedeljo, 15.10.17 ob 15.h. Po kosilu, ob kozarcu odličnega mošta, pečeni kostanji gratis! Vabljeni… #most #kostanji  

Halloween party

Vabimo vas, na Halloween party na zabavo z dj. Za vse čarovnice, pijača dobrodošlice gratis. Prirejamo izbor naj čarovnice in podelitev lente za najboljšo.... Poslikava telesa v živo z mojstrico poslikav Artattoo Andreja Flis. Zjutraj kava, zvečer zabava! V pričakovanju odlične zabave, vaš Elipsa caffe taem.  

Dalmatinski večer

Vabilo, vabimo vas, na Dalmatinski večer s Klapo Maritimo iz Zadra, ob kozarcu dobrega vina vinarstva Mak Andrej, v najboljšo družbo in odlično zabavo. Dresscode; mornarska majcka Vaš Elipsa caffe team! :)  

8. Obletnica Elipsa caffe

Elipsa Caffe Mariborska cesta 83,Orehova vas

  Praznovanje 8. Obletnice Elipsa caffe, velika zabava z živo glasbo z bendom Show Band Elita, za vas pijača dobrodošlice, hostese in barman skupine G3 Spirits in torta velikanka, za vse lačne bo poskrbel mojster žara FAST FOOD D&D, veselimo se našega praznovanja z vami!!! Vaš Elipsa caffe team.

Moto piknik Elipsa

Moto piknik v Elipsa caffe, nedelja, 10.6.2018 začnemo ob 12.h, moto druženje s skupino Dixons, seksi animacija, najboljši čevapčiči mojstra FAST FOOD D&D, nagrade za največji dim in najglasnejši motor, predstavitev motorjev Yamaha Moto center Ptuj, krožna vožnja z MK Pohorski Abohi... Veselo bo, vabljeni!! Vas Elipsa caffe team.  

9. Obletnica Elipsa caffe

Vabilo, vabimo vas, na veselo druženje v soboto, 29.6.2019, ob 21.h na praznovanje naše 9. obletnice lokala. Za nas in vas pripravljamo nepozabno zabavo z dj Metody!! V veselem pričakovanje vaš Elipsa caffe team. #zjutrajKavaZvečerZabava