fbpx

Moto piknik 2017

20 junija, 2017

Prvič v Elipsi Caffe se je v nedeljo, 18. junija, ob sončnem in toplem zgodnjem poletnem dnevu odvijal Moto piknik.

To je bil pravi raj za motoriste, ki so si želeli uživati v vožnji po čudovitih poteh Pohorja, s postankom v naselju, ki ne ponuja le obilico zelenih površin, temveč tudi gostinski lokal s prijaznim osebjem, ki je poskrbelo za žejo utrujenih motoristov pod čeladami. Druženje se je pričelo ob 11. uri in ni šlo le za dobro kavo, saj je DJ poskrbel za odlično vzdušje, hostese pa za osvežitev grla. Za še več zabave so skrbele tudi plesalke s seksi animacijo.

Odlična organizacija piknika je obrodila sadove, in kmalu se je parkirni prostor pred lokalom napolnil z jeklenimi konjički na dveh kolesih.

Seveda ne smemo pozabiti na tisto, kar daje piknikom njihov čar – čevapčiče. Poskrbeli smo, da niste odšli s praznim želodcem, ampak ste ob vsem tem dobili priložnost za spoznavanje novih prijateljev in ponovno snidenje starih znancev ter začetek čudovitega spomina na nedeljo, ki je še dolgo ostala v vašem spominu. Z nestrpnostjo pričakujemo naslednje leto in prve sončne žarke, ki bodo klicali po tem, da iz garaže vzamete svoj motor, obrišete prah s čelade in preverite stran Elipse Caffe, da izveste, kdaj bo naslednji Moto piknik.

Zahvaliti se moramo MK Pohorski Abohi, s katerimi smo prevozili čudovito panoramsko pot.

Vabimo vse motoriste, da nas obiščejo vsak dan v tednu, se osvežijo z mrzlo pijačo, vdihnejo svež zrak in se odpravijo na pot, v iskanju novih pustolovščin.

Oglejte si fotogalerijo na naši strani na Facebooku!

Vaš Elipsa Caffe team! 😉

#PetekObPetih #ElipsaCaffe #PrazničniPetek #Praznovanje #LokalniUžitki #TradicijaSrečaTrend  #ZabavaDoJutra #Slovenija #ZjutrajKavaZvečerZabava #MotoPiknik #Moto #Piknik

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kje nas najdete?

Elipsa Caffe, Branka Lešnik s.p