O nas

V Elipsa caffe kuhamo vrhunske čaje in kavo illy.

Elipsa caffe, zjutraj na kavo,  zvečer na zabavo.

Za naše goste poskrbimo s prijaznim osebjem, kvalitetno ponudbo, toplih in hladnih napitkov. V Elipsa caffe kuhamo vrhunsko  kavo illy.

Podjetje illycaffè je Francesco Illy ustanovil leta 1933. Ukvarja se s proizvodnjo in prodajo edinstvene mešanice visokokakovostne kave, izdelane iz devetih vrst najboljših zrn kave Arabica. Natančno razmerje sestavin iz Južne in Srednje Amerike, Indije ter Afrike ustvarja nezamenljiv okus kave illy: vsaka skodelica espressa je vedno istega okusa, ne glede na to, kje jo pijete. Skupina illycaffè kulturo kave razširja z nenehnim poustvarjanjem tradicije. Način obdelave, vpliva na polnost okusa, počasno praženje, daje značilno temno barvo in gosto peno prelivnih barv.

Elipsa caffe TeamZa Vas jo v našem lokalu, pripravimo z ljubeznijo in strastjo, zato vam postrežemo najboljšo kavo v mestu!

V Elipsi, vam postrežemo s široko paleto brez alkoholnih in alkoholnih pijač,  z različnimi pivi domačih in tujih znamk, ter z izbranimi vini slovenskih vinarjev.
Nekajkrat na leto prirejamo tematske zabave z dj-em, animacijami ter hostesami skupine G3spirits, ki poskrbijo,  da nikoli nismo žejni.

Našim gostom, ponujamo brezplačen dostop do interneta, na dveh računalniških konzolah in brezplačno uporabo Wi-Fi omrežja.

Prav tako, pa smo poskrbeli za naše goste, ki kadijo. V spodnjem delu lokala je kadilnica, ki nudi zavetje, kadilcem v zimskem času. V toplih dneh, pa vam postrežemo na lepo urejeni pokriti in letni terasi.

Vljudno Vas vabimo, da nas obiščete, Elipsa caffe Team.

Kje smo?

Elipsa caffe je dnevni lokal, tik ob magistralni cesti Hoče – Fram.